Aşçılık Programı 2016-2017 1. Sınıf/Bahar

SAATPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA
08:00-08:50
09:00-09:50ASC 108 Mutfak Uygulamaları ­ I
YALINCAK
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
ASC 110 Gıda Muhafaza ve Stok Yönetimi
D-215
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
10:00-10:50ASC 108 Mutfak Uygulamaları ­ I
YALINCAK
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
ASC 102 Gıda Teknolojisi
D-215
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
ASC 110 Gıda Muhafaza ve Stok Yönetimi
D-215
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
11:00-11:50ASC 108 Mutfak Uygulamaları ­ I
YALINCAK
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
ASC 102 Gıda Teknolojisi
D-215
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
ASC 110 Gıda Muhafaza ve Stok Yönetimi
D-215
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
12:00-13:00Öğle ArasıÖğle ArasıÖğle ArasıÖğle ArasıÖğle Arası
13:00-13:50ASC 106 Mutfak Yönetimi ve Tasarımı
D-206
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
ASC 104 Hijyen ve Sanitasyon
D-217
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
14:00-14:50ASC 106 Mutfak Yönetimi ve Tasarımı
D-206
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
ASC 104 Hijyen ve Sanitasyon
D-217
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
15:00-15:50ASC 106 Mutfak Yönetimi ve Tasarımı
D-206
Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin
16:00-16:50
18:00-18:50

Aşçılık Programı 2016-2017 2. Sınıf/Bahar

SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA
08:00-08:50
09:00-09:50
10:00-10:50
11:00-11:50
12:00-13:00
13:00-13:50
14:00-14:50
15:00-15:50
16:00-16:50
18:00-18:50