20.01.2016- Gökyüzünde Hayat İzi Projesi

Gökyüzünde Hayat İzi Projesi

Meme kanserinde farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan, “Gökyüzünde Hayat İzi” projesi geçen yıl kanser haftasında Meydan Parkında kurulan bir çadırda sergilenen fotoğraflarla start almıştı.

Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği kurucusu Dr. Eda Küçüktülü’nün organize ettiği  farkındalık projesine Avrasya Üniversitesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türk Hava Yolları ve Trabzonspor Kulübü sürekli destek oldu. Yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi, köylerde halkı kapı kapı gezip bilinçlendiren THY kaptanı Onur Baş ve Trabzonspor futbolcusu Yusuf Erdoğan Dr. Eda Küçüktülü ile başarılı bir farkındalık programı yarattılar.

Dr. Eda Küçüktülü, Avrasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Özoran, Türk Hava Yolları Kaptan Pilotu Onur Baş ve Trabzon spor Kulübü Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Başkan Gümrükçüoğlu’na, Meme Hastalıkları Polikinliğinin açılması ve diğer faaliyetlerde verdiği destekten ötürü plaket, Yusuf Erdoğan imzalı forma ve kaptan pilot Onur Baş’ın Gökyüzü fotoğrafı hediye edildi.